Tktl:koneet kaikkien yliopistolaisten käytössä

Tietojenkäsittelytieteen laitoksen yleisissä tiloissa (luokissa, auditorioissa, opetussaleissa) olevia tietokoneita voi käyttää tilapäisesti myös ilman erillistä laitoksen käyttäjätunnusta.

Ainoa vaatimus on yliopiston tietotekniikkaosaston voimassaoleva käyttölupa.

Tilapäiskäytössä käyttäjän tietokoneen paikalliselle levylle luomat tiedostot poistetaan automaattisesti istunnon lopuksi. Ennen istunnon päättämistä kannattaa tarpeelliset tiedostot siis tallentaa joko siirrettävälle medialle (muistitikku, cd-levy tai levyke) tai jollekin verkkolevylle, jos sellainen on käytettävissä.

Kirjautuminen aloitetaan käyttäjätunnuksella "csguest", jonka salasana on "csguest". Seuraavaksi järjestelmä kysyy tietotekniikkaosaston pääkäyttötunnusta ja sen salasanaa (AD-tunnus). Tämä on sama tunnus, jolla kirjaudutaan mm. Mappi-postiin ja Almaan.

Lisätietoja saa tietojenkäsittelytieteen laitoksen tietotekniikkaylläpidolta osoitteesta atk-apu@cs.helsinki.fi tai ylläpidon työhuoneista 2. kerroksen A-siivestä.

tietotekniikkaryhma@cs.helsinki.fi

13.09.2012 - 16:21 Mikko J Rauhala
16.07.2009 - 13:33 Webmaster