Tietoa laitoksesta:

Microsoftin ohjelmia opiskelukäyttöön

Tietotekniikkaosaston järjestämänä kaikilla Helsingin yliopiston opiskelijoilla on käytettävissään joukko Microsoftin ohjelmointityökaluja. Tietosin tiedote DreamSpark-ohjelmasta.

Microsoftin Microsoftin DreamSpark

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on erillinen MSDN Academic Alliance -sopimus Microsoftin kanssa (oikeastaan Developer AA). Se on laajempi kuin DreamSpark-ohjelma ja kattaa myös tietojenkäsittelytieteen laitoksen henkilökunnan.

MSDN Academic Alliance -esittelysivusto

Developer Academic Alliance Usage Guidelines

Ohjelmien latauspalveluun kirjaudutaan tietojenkäsittelytieteen laitoksen tunnuksella erillisen tunnistautumissivun kautta. Sille päätyy, kun klikkaa Microsoft Software Center -sivulla "Log In".

Ennen tunnistautumissivun käyttöä kannattaa asentaa tietojenkäsittelytieteen laitoksen sertifikaatti. Laitoksen koneilla se on valmiiksi asennettuna. Ilman sertifikaattia selain huomauttaa asiasta selainversiosta riippuen hyvinkin näkyvästi (hyvä niin).

Iso-imagen käyttö ilman polttamista CD/DVD:lle: Daemon Tools lite.

Viimeksi päivittänyt Pekka Niklander 10.2.2009