WWW-välimuistin asetukset TKTL:lla (www-proxy)

Firefoxissa, Konquerorissa ja Internet Explorerissa käytetään automaattista asetusskriptiä

http://www.cs.helsinki.fi/proxy.pac

Tämä asetus on Firefoxin valikossa paikassa Edit -> Preferences -> Connection Settings -> Automatic proxy configuration URL. Internet Explorerissa asetus löytyy paikasta Tools -> Internet options -> alalehti Connections -> LAN settings -> Use automatic configuration script.

Jos automaattista asetusskriptiä ei voi käyttää, vastaava manuaalinen asetus on

• HTTP proxy: www-cache.cs.helsinki.fi
  • Port: 3128

TKTL:n verkossa käytetään aina ensisijaisesti TKTL:n omaa välimuistipalvelinta, mutta joissakin poikkeustilanteissa atk-osaston välimuistipalvelin voi olla tarpeellinen. Sen vastaavat asetukset ovat

• HTTP proxy: cache.it.helsinki.fi
  • Port: 8000

Ohjeita välimuistipalvelimen käytöstä SSH-putken kautta löytyy Sampo Smolanderin sivuilta.