Ohjelmointihaasteita I

582350
1-3
Ohjelmistojärjestelmät
Aineopinnot
Kurssi syventää ohjelmoinnin perusasioiden hallintaa haastavien ja kiinnostavien tehtävien avulla. Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet menestyksekkäästi kurssin Ohjelmoinnin perusteet ja haluavat kehittää ohjelmointitaitoaan. Kurssia ei voi suorittaa erilliskokeella.
Vuosi Lukukausi Päivämäärä Periodi Kieli Vastuuhenkilö
2014 syksy 01.09-12.12. 1-2 Suomi Antti Laaksonen

Yleistä

Tämän kurssin tarkoituksena on syventää Ohjelmoinnin perusteet -kurssin asioiden hallintaa haastavien ja kiinnostavien ohjelmointitehtävien avulla. Kurssi on suunnattu erityisesti äskettäin Ohjelmoinnin perusteet suorittaneille, mutta myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Kurssi suoritetaan ratkomalla tehtäviä kurssijärjestelmässä. Kurssista on mahdollista saada 1-3 op riippuen ratkaistujen tehtävien määrästä. Tehtävät jakaantuvat kolmeen kahdeksan tehtävän osioon, joista jokaisesta saa 1 op. Lisäksi kurssiin kuuluu kolme bonustehtävää, jotka eivät vaikuta opintopisteisiin.

Kurssijärjestelmä: http://ahslaaks.users.cs.helsinki.fi/oh/

Voit tehdä kurssin tehtäviä milloin vain haluamallasi aikataululla. Kun haluat kurssista opintopisteet, lähetä viesti osoitteeseen ahslaaks@cs.helsinki.fi.

Tulethan myös kurssin IRC-kanavalle #ohaaste1.