Ohjelmistoarkkitehtuurien harjoitustyö

582663
3
Software Systems
Advanced studies
Ohjelmistoarkkitehtuurien harjoitustyö on Ohjelmistoarkkitehtuurit -kurssia täydentävä opintojakso. Harjoitustyössä kuvataan tai suunnitellaan ja analysoidaan arkkitehtuurityylejä, ohjelmistoarkkitehtuureja ja arkkitehtuurin kuvauksia.
Year Semester Date Period Language In charge
2012 spring 16.01-27.04. 3-4 Finnish Harri Laine

Työssä vaaditaan kurssin Ohjelmistoarkkitehtuurit suoritus - tai vastaavat tiedot. Työn määrittely ja käytettävät työkalut sovitaan erikseen työn ohjaajan (Harri Laine) kanssa. Työ tehdään itsenäisesti mutta ohjausta on rajoitetusti saatavilla tarpeen niin vaatiessa. Ota ilmoittautumisen lisäksi henkilökohtaisesti yhteyttä työn ohjaajaan.

General

Ohjelmistoarkkitehtuurien harjoitustyö on Ohjelmistoarkkitehtuurit kurssia täydentävä opintojakso. Harjoitustyössä kuvataan tai suunnitellaan ja analysoidaan arkkitehtuurityylejä, ohjelmistoarkkitehtuureja, arkkitehtuurin kuvauksia ja/tai malleja ja kuvaustekniikoita.

Työlle ei ole kiinteää määräaikaa.

Kurssin vastuuhenkilö: Harri Laine.

Completing the course

Kurssi suoritetaan henkilökohtaisena harjoitustyönä. Työssä tuotetaan dokumentti, joka on laajuudeltaan noin 10-15 sivua.

Työn suoritus perustuu itsenäiseen työskentelyyn. Kiinteitä ohjausaikoja ei ole, ei myöskään pakollisia väliraportointeja Ohjaustapaamisista sovitaan ohjaajan kanssa sähköpostitse. Ohjaajaan voi muutoinkin olla yhteydessä sähköpostitse.

Työ palautetaan sähköpostitse.