Syksyn ohjelmistotuotantoprojektien varsinainen ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.8. klo 9.00

Syksyn 2012 ohjelmistotuotantoprojektiaiheet on listattu sivulle http://www.cs.helsinki.fi/group/ohtu/s-2012/.

Tänä syksynä ohjelmistotuotantoprojekteihin ilmoittautuminen tapahtuu tietojenkäsittelytieteen laitoksen ilmoittautumisjärjestelmän kautta (https://ilmo.cs.helsinki.fi/ilmo/Ilmo). Jokaiselle tarjolla olevalle projektille on oma ryhmä, ja ryhmiin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaisessa projektissa on maksimissaan 5 paikkaa. Projekti tarvitsee käynnistyäkseen vähintään 4 osallistujaa. Jonoon ilmoittautuvat asetetaan vajaisiin ryhmiin.

Syksyn ainoa tiivisprojekti on TKTL:n laitoksen työntekijöiden ja huoneiden hallintajärjestelmän kehitysprojekti. Toivomme, että tiivisprojektiin ilmoittautuvat vain ne, jotka esi-ilmoittautumisessa toivoivat tiivisprojektia.

Ilmoittautuminen varsinaisiin projekteihin alkaa tämän viikon torstaina (16.8.) kello 09:00. Toivomme, että ilmoittaudutte projekteihin ensi viikon perjantaihin (24.8.) mennessä, jolloin asiakkaat saavat tiedon alkavista projekteista mahdollisimman pian.

p.s. Varmistathan että sinulla on kaikki ohjelmistotuotantoprojektin esitietovaatimukset suoritettu ennen projektiin ilmoittautumista. Esitietovaatimukset näkee mm. osoitteesta http://www.cs.helsinki.fi/u/kurhila/luk_esitietoriippuvuudet.pdf

15.08.2012 - 19:36 Reijo Sivén
15.08.2012 - 19:36 Reijo Sivén