Tule kuulemaan ja kysymään auditoinnista ke 10.9.!

Tapahtuman tyyppi: 
Tiedotustilaisuus
Aika: 
10.09.2014 - 09:00 - 11:00
Paikka: 
Keskusta, Pieni juhlasali, Fabianinkatu 33, 5. krs
Kuvaus: 

Tule kuulemaan, miten yliopiston auditointi tänä syksynä käytännössä toteutetaan ja mitä hyötyä siitä on yliopistolle! Kansallinen koulutuksen arviointikeskus KARVI ja yliopisto järjestävät keskiviikkona 10.9. kaksi tilaisuutta, joissa puhumassa on muun muassa kansainvälisen arviointiryhmän puheenjohtaja, Grazin yliopiston vararehtori Peter Riedler.

Audit of the University of Helsinki quality system -tilaisuus järjestetään keskustakampuksella ke 10.9. klo 9-11 (Pieni juhlasali, Fabianikatu 33, 5. krs) ja Viikissä ke 10.9. klo 13-15 (luentosali 2, B-rakennus, Latokartanonkaari 9) . Tilaisuudet ovat englanninkielisiä, mutta kysymyksiä on mahdollista esittää myös suomeksi ja ruotsiksi.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille yliopistolaisille. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja kahvittelemaan!

Tilaisuuksiin ilmoittautuminen:

- henkilöstö: koulutuskalenteri Henkka
- opiskelijat: sähköpostilla osoitteeseen helena.immonen@helsinki.fi

Keskustakampuksen tilaisuuden ohjelma (pdf)

            Viikin tilaisuuden ohjelma (pdf)

***

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus KARVIn nimeämä auditointiryhmä arvioi yliopiston toimintaa. Tämän ns. laatujärjestelmän auditoinnin tarkoituksena on löytää keinoja, joilla varmistaa yliopiston laadukas toiminta. Kansainvälinen auditointiryhmä vierailee yliopistossa ja haastattelee henkilöstöä ja opiskelijoita 6.-9. lokakuuta.

Helsingin yliopistossa on laatujärjestelmä, jonka tehtävänä on taata, että yliopisto toimii niin kuin lupaa, tiedetään kuka vastaa mistäkin ja että yliopiston toimintatavat ovat laadukkaita.

Laatujärjestelmän auditointi

29.08.2014 - 16:35 Marina Kurtén
29.08.2014 - 16:12 Marina Kurtén