Infotilaisuus henkilöstön kansainvälisen liikkuvuuden mahdollisuuksista

Tapahtuman tyyppi: 
Muu tilaisuus
Aika: 
27.10.2015 - 09:00 - 11:30
Paikka: 
Minerva-tori (Siltavuorenpenger 5A)
Kuvaus: 

Hei työntekijä! Kiinnostaisiko sinua lisätä kansainvälistä kokemustasi työn ohessa? Tule kuuntelemaan eri vaihtoehdoista Minerva-torille 27.10.

Tiistaina 27.10. järjestetään infotilaisuus henkilöstön liikkuvuusmahdollisuuksista Siltavuorenpenger 5A:n Minerva-torilla klo 9 - 11.30. Tilaisuudessa kerrotaan sekä opetus- ja tutkimushenkilöstön että muiden ammattilaisten (muu henkilöstö) mahdollisuuksista kartuttaa kansainvälistä kokemustaan.

Aamun aiheita ovat mm. Erasmus-opettaja- ja henkilökuntavaihdot, kahdenväliset sopimukset sekä erilaiset apurahat. Mahdollisuuksista kertovat HY:n ja Fulbright Centerin asiantuntijat. Kuulemma myös omakohtaisia kokemuksia vaihdoista.

Tule kuulemaan mahdollisuuksista ja kysymään asiantuntijoilta lisää.

Aamupäivä on jaettu kahteen osioon niin että ensin käsittelemme opetus- ja tutkimushenkilöstön ja sitten muiden ammattilaisten liikkuvuusmahdollisuuksia. Tämänkin jälkeen asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden kautta käyttäen Adobe Connectia. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko paikan päällä vai Adobe Connectin kautta.

Tilaisuus pidetään englanniksi mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Ilmoittautumiset Henkka -koulutuskalenterin kautta. Mikäli et pääse Henkkaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen hrd@helsinki.fi. Tilaisuuden nimi on Mobility Opportunities for Staff.

Muut yhteydenotot: kansainvälinen henkilöstöasiantuntija Kirsi Korhonen (kirsi.korhonen@helsinki.fi) tai Henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi (hrd@helsinki.fi).

 

 

07.10.2015 - 09:18 Pauliina M J Pajunen
07.10.2015 - 09:18 Pauliina M J Pajunen