Märät Pähkinät
Sivuja muokattu 30.5.2007 klo 14.47

WtF

Musavisa

Missä

Ravintola Kustaa Vaasa Vaasankadulla

Milloin

Joka keskiviikko klo 20

Ketkä

Kaikki mukaan

Miksi

Ota selvää

:: loppuun ::

Juho 30.5.2007

30.5 Kauden päätös

Viimeistä viedään tänään ennen kesätaukoa. Vielä on mahikset neljänteen sijaan ja tavoitteen täyttämiseen. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan taistelemaan!

Juho 25.5.2007

23.5 Leffamusavisa

Kyl se vaan teemoja keksii. Viides sija. Ens kerralla vika kerta ja pakkovoitto :) Pidemmät sepustukset myöhemmin.

Juho 21.5.2007

16.5 Jack-in-the-box

Yksi märkäpähkinä Kemissä, toinen Pietarissa, kolmas välikokeessa, neljäs lääkärissä.. Soitin Musavisailijoidenliiton varamiespalveluun, josta saimme yhden kenellekään-kelpaamattoman jämävisailijan, joka kulkee nimellä Kulliorava. Otimme kuitenkin jyrsijän avosylin vastaan ja lähdimme kauden pienimmällä joukkueella pelotta taistoon kuin uljas Don Quijote konsanaan tuulimyllyjä vastaan.

Päivän sana oli jukeboksi: kaikki biisit oli revitty Kustaa Vaasan kyseisestä aparaatista. Eipä ole tullut tutustuttua valikoimaan.. Biisit olivat kuitenkin helpohkoja, ainakin useimmat sellaisia, mitkä oli kuullutkin joskus. Arvaukset menivät vain yhtä varmasti väärin kuin Pedro Hietasella on viikset. Sancho Panza aka Kulliorava (Kanta-Häme, sija 409) kunnostautui tunnistamalla Madnessin ja muistamalla biisinkin oikein. Taisi muuten olla toinen ellei peräti kolmas kerta kun visassa kysyttiin Madnessia.

Old School New Rave Veterans oli poissa ja Rangerssien voittaessa visan kärki on kutkuttavan tasaväkinen kahden kärkijoukkueen ollessa tasapisteissä. Pähkinöiden on kahdessa vikassa kisassa otettava pisteitä isolla kauhalla jos mielimme voittaa Tokavikat, jotka ovat kipaisseet jo ilkeän 11 pisteen kaulan.

Muita kysyttyjä: Husky Rescue, Backyard Babies, Deep Purple, Billy Idol ja The Killers

Sokerina pohjalla: sottapaperin molemmat puolet! sottis1 sottis2

Laura 16.5.2007

9.5 Take cover!!

Tilanne näytti aluksi todella pahalta. Suurin osa Märkien Pähkinöiden vakiokokoonpanosta oli estynyt ja näytti siltä että visa oli vietävä läpi varamiehityksellä. Varamiesten (kiitos Markus ja Harri) lisäksi paikalle saapui urheasti kuitenkin muitakin. Visa oli tälläkertaa erikoislaatuinen cover-visa, jossa oli kappaleen ja esittäjän lisäksi tiedettävä myös alkuperäinen esittäjä. Vaikka muutamasta kappaleesta ei ollut mitään hajua ja vaikka Justin Timberlake pysyi vain kielen päällä, tuloksena oli pelätyn jumbosijoituksen sijasta seitsemäs sija. Ja me tiedettiin yks mitä kukaan muu ei tienny!

Kuultuja: Tori Amosin versio Smells Like Teen Spiritistä, Justin Timberlakea naisen laulamana ja yksi Joy Division.

Juho 16.5.2007

2.5 Gangstan paratiisi

Ää ää, en mä muista mitään. Sen siitä saa kun ei kirjoita heti eikä muista pitää muistiinpanoja.

Jukka oli ollut laiska ja antanut jonku kaverinsa valita biisit. Meillä on räp-vastaavan palli valitettavasti vieläkin vapaana ja se koitui kohtaloksi. Listalla oli nimittäin joku 5 räppibiisiä, joista saimme ehkä yhteensä pari pistettä. Ei voi pärjätä sillo. Mothafuckaz..

Juho ja Eetu 29.4.2007

25.4 Back in business!

"Muistan kun aikanaan Moskovassa oli niin kylmä, että ylämummotkin tehtiin sukkahousuista. Se oli aikaa se." -Antero Mertaranta

Äääh, krapula, tarinat myöhemmin. No jos kuitenkin jotain jaksais vääntää. Odottomaton toinen sija ylitti odotukset sellaisella tavalla, että jouduimme eilen juhlistamaan tapahtunutta oikein urakalla. Asiaan myötävaikutti ehkä myös toisen managerin 19 v synttärit.

Ai visastakin pitäisi jotain kertoa vai? Niskaanhengittäjäkin on "apuna", mutta kumpikaan ei tunnu muistavan oikein mitään. Hetken vaikutti jo tyttöbänditeemalta, mutta ei siellä vissiin ollut kuitenkaan kuin kaksi. Edellisenä perjantaina paakarissa tavattu persevastaavakin ihastutti joukkuetta läsnäolollaan ja tiedoillaan. Traffic Island!! Anteeksi fläsäri. Vietnamin muistoja odotellessa... Ödeema. Eiköhän se syväluotaava analyysi ollut siinä.

Bändei: The Shirelles, The Go-Go's, Natasha Bedingfield, Liam Lynch

päivitys 2.5

Ps.

KV:n sivuilla ei ole mitään erikoismainintaa, joten eiköhän visa ole tänään aivan normaalisti MM-lätkästä ja fudiksesta huolimatta. Niin, muistakaahan lukea Euroviisutietoutta!

Juho 20.4.2007

18.4 Yagsemash!

Kun maas on hanki ja järki jäässä.. Kummallisia visoja kun ei jää enää samalla tavalla hampaankoloon. Jää vain outo tyhjyyden ja riittämättömyyden tunne. Alan kuulostamaan masentuneelta teiniangstaajalta. "Älä Juho ota niin vakavasti, hauskaahan sinne vaan tullaan pitämään, näkemään kavereita ja viihtymään." "Ja paskat! Tärkeintä on voitto! Tähän astinen elämäni on ollut tarkoitukseton, mutta turha, jos Märät Pähkinät ei voita ainakin kerran kevätkaudella!!"

No ei se ehkä ihan noinkaan mene ;) Tulee vain löpistyä kaikkea skeidaa kun ei taaskaan jäänyt mitään ihmeempiä mieleen. Jotenkin kuvaavaa, että voitto jaettiin kahden ykkösjoukkueen kesken. Tiukkaa sano.

Bändejäkään jäänyt mieleen. No oli siellä ainakin Jefferson Airplane, Kojo!, Matisyahu ja Tricky. Vois joskus muuten kirjoitella visassa näitä ylös niin sais vähän mielekkäämmät kirjoitukset sit tännekin ;)

Ps. Kiitokset Teijalle ja Lauralle urheudesta ja uhrautumisesta Märkien Pähkinöiden vuoksi

Pps. Testailen blogiin kaikkii uusii mageita juttuja ja te joudutte koekaniineiksi. Eli pistäkää viestiä jos oikeanlaidan läpinäkyvyyspelleily tekee sivun katselemisen/lukemisen vaikeaksi/mahdottomaksi (testattu tähän mennessä toimivaksi vain Firefoxilla ja nyt myös uusimmalla ie:llä).

Juho 17.4.2007

11.4 Sic transit gloria mundi

Joo sori kun on kestänyt tää entryn kirjoittaminen. Ei jotenkin samalla lailla sytytä kirjoittaa näistä päin ***** menneistä visoista kuin niistä paremmista. Harmi, et toi musta tuli käytettyä jo viime viikolla. Joku rockstarba sanoi joskus jotain tähän tyyliin "I'll stop wearing black when they invent something darker." (kenties Ozzy?)

Eipä ole mitään selittelemistä. Ei tunnistettu, ei osattu, ei tiedetty. Huomenna paremmin. Joohan??

Visan jälkeen tuntui tältä: nyrkki

Juho 5.4.2007

4.4 Surun päivä

Nyt ei voi sanoa muuta kuin: Saatanan saatana

Juho 29.3.2007

28.3.2007 Laplacen demoni

Laura sanoi hyvin: "Kun syksyllä aloitettiin, oltiin iloisia jos ei oltu viimeisiä, sitten oltiin iloisia jos päästiin pistesijoille, nyt vituttaa jos ei voiteta." Niinpä niin. Hävisimme pahimmille kilpailijoillemme (Tokavikoille) puolella pisteellä, vaikka mahdollisuudet oli suvereeniin voittoon. Hampaankoloihin jäivät isot knöllit nimeltä Jimi Hendrix Experience ja Billy Joel. Ja se, ettemme käyttäneet päivän teemaa (naiset) hyväksemme.

Mut kylhän se hyvin meni. Veteranssit jäivät kauas kauas taakse, tosin eivät taida enää viitsiä panostaa täysillä vaan ottavat rennosti piste-etumatkansa turvin. Alussa ei ollut visan rima kovin korkealla, ikivihreitä klassikoita sateli solkenaan. Mut kyllä se ruuvi siitä pikkuhiljaa kuitenkin kiristyi. Pyry oli elementissään. Ei yhtään vuosilukukysymystä. Def Zeppelin ja Led Leppard eivät menneet sekaisin. Saimme Fläsksååsseja kiinni. Sehr gut.

Bändei tms: Soft Cell, Jamiroquai, Cyndi Lauper, The Smiths, Johnny Cash.

Juho 27.3.2007

Välihuomautus

Huomasin juuri, että Internet Explorer 6 näyttää blogin päin härän pyllyä, eikä minulla juuri nyt ole mahdollisuuksia alkaa sitä asiaa korjaamaan. Joten: älkää rakkaat ystävät käyttäkö IE6:tta, vaan tehkää itsellenne palvelus ja päivittäkää se uuteen tai vaihtakaa samantien johonkin muutenkin parempaan.

Näistä kannattaa varmaan valita:

Juho 22.3.2007

21.3 Citius, altius, fortius

Noniin, näin sitä pitää! Jaettu toinen sija Rangerssien kanssa, Veteranssit voitti pisteen erolla ja - mikä tärkeintä - Fläsksåssit jäivät taakse. Manageri on hyvin hyvin tyytyväinen. Meitä oli jälleen paljon paikalla ja kaikki tiesivät jotain mitä muut eivät olisi välttämättä tienneet. Pasi muisti Def Leppardin, itse muistin Pepe Deluxen, Pyry muisti jonkun vanhan slovarin jne. Jopa vuosilukukysymys meni oikein :)

Kiireisimmät lähtivät edeltä katsomaan paakariin Pornolordia ja loput jäivät täpinöissään odottamaan hyvin menneen vizan tuloksia (oma lehmä aka ilmainen karhu ojassa). Palkintojen jaon jälkeen vastavakoiluvastaava Laura kävi vähän tiedustelemassa Veteranssien ylivoiman salaisuuksia ja saikin selville mielenkiintoisia asioita. Nythän on nimittäin niin, että aina kun pääsemme lähellekään OSNRV:tä, on rinnanröyhennyslupa myönnetty. Levy-yhtiöiden palkollisille, jotka lukevat alan lehtiä ja kuuntelevat musaa työkseen häviäminen ei nimittäin ole häpeä. Tässä muuten vielä se Joe Strummerin muistograffiti.

Joitain eilen kuultuja: Kula Shaker, Manu Chao, Free, EMF, Kent, Suede.

ps. Vastuualuelistaa päivitelty taas vähän lisää ja päivitellään edelleen sitä mukaa kun lisäyspyyntöjä satelee

Juho 15.3.2007

14.3 Lapkon kirous ja muita synkkiä kertomuksia

Älkäätten hämmentykö, uusimmat entryt tulevat nyt ylimmäksi nii ei tartte scrollailla niin paljoa.

Nyt vaaditaan managereilta uusia keinoja. Tilanne ei näytä hyvältä. Emme saa edellä olevia kiinni, mutta takaa-ajajien hönkä niskavilloissa tuntuu hetki hetkeltä voimakkaammin. Visassa koettiin eilen uusia tuulia vanhojen menestyjien jakaessa kolmannen sijan neljän joukkueen kesken. Kärkikaksikko oli aivan uusi, voittoon ylsi Tokavikat ja toiseksi tuli Kimmon duunikavereiden harhaanjohtavaa nimeä kantava joukkue Keine Ahnung. Tämä tarkoittaa sitä, että Tokavikat ovat enää yhden(!!) vaivaisen pisteen päästä meistä. Mikä avuksi?

Vastaus on Lapko! Kyseistä bändiä on kysytty visassa varmaan kolme kertaa jo, emmekä ole tienneet kertaakaan vastausta. Joten nyt kaikki kynnelle kykenevät etsimään Lapkon kaksi levyä käsiinsä ja lukemaan wikipediasta faktoja. Mehän emme Lapkoon kaadu!

Bändejä ja artisteja eilen: Von Hertzen Brothers, Morrissey, Sielun Veljet, Beck, Ebba Grön, The Germs.

Juho 8.3.2007

7.3 Pro-pöytä

Jooh, luultiin jo Rikun kanssa, että tulossa on jo nostalgiseksi muodostunut "baaritiskivisa", kun tultiin vähän myöhemmin paikalle ja pöydät oli täynnä (syy on jo sulanut vatsassa). Yllättäen kuitenkin isossa pöydässä salin keskeisellä paikalla vapautui pari tuolia ja me kärppänä paikalle. Kyseinen pöytä tunnetaan siis nimellä pro-pöytä, koska siinä on yleensä istunut joku kärkikolmikon jengeistä ja/tai kantadeekuja. No, istuimme alas ja päätimme kantaa muiden pöytien ihailevat katseet itsevarmasti kuin kongon viidakon harmaaselkäinen uros konsanaan.

No ei me nyt ihan kunnian kukkuloille päästy, mutta ei tarvinnut myöskään lähteä kotiin häntä koipien välissä. Kuudennen ja neljännen sijan erotti vain yksi piste, samoin neljännen ja kolmannen. Pienet on erot. Managerien vastuualueille kolahti kerrankin pari kysymystä, mutta kumpikaan ei selvinnyt puhtain paperein. Mulle tuli Beastie Boys. Ja tietenkin uusimmalta To The 5 Boroughs -levyltä, jonka kuunteleminen on jäänyt vähemmälle, koska en ole saanut sitä kopiosuojauksen takia siirrettyä koneelle. Kappaleen nimihän oli An Open Letter to NYC. Nojoo, seliseli. Laura taas ei muistanut Goo Goo Dollsien laulajan nimeä. Goo Goo Dolls poistettu Lauran vastuulta :) Managerit lupaavat mennä itsiinsä (itsehän on monikossa itset, onhan?).

Hauska tapaus sattui kun Scissor Sistersin tuttu biisi kajahti soimaan ja Laura kaappasi vastauspaperin haltuunsa. Kappaleen nimi ei kuitenkaan tullut kuin apteekin hyllyltä. Ei ennen kuin kertosäe alkoi ja Jake Shearsin falsetti lauloi "Laura..." :)

Muista bändeistä mieleen jäi ainakin Melrose, The Soundtrack of Our Lives ja The Cult. Nii ja se, et Riku ei muistanut milloin Bruce Dickinson erosi Iron Maidenista. Ei kovin vahva ilta vastaaville :)

Ps. Tässä vielä se Jesus Walks -musavideo, mitä hienoksi kehuttiin. Tosin juutuubista löytyy kolme eri videota biisistä (jotka kaikki on ihan hienoja), mut tämä linkitetty on se minkä itse muistan nähneeni mtv:llä. Nyt Rukalle!

Juho 1.3.2007

28.2 Quo vadis

Vaikuttaa siltä, että jälleen tulee kertomus, joka menee otsikon ohi kovaa ja korkealta, mutta koska mitään ei ole tehtävissä, ei auta kuin jatkaa. Olemme selkeästi löytäneet tasomme; oli visa helppo tai vaikea, olemme aina (kopkop) pistesijoilla. Hyvä niin, mutta siihen emme tyydy. Ehkä sitten kun KustaaVaasan musavisan sarja on voitettu kolme kertaa peräkkäin voi vähän hellittää ;)

Koska visasta ei jäänyt mitään ihmeempiä kummallisuuksia mieleen, laitan tänne nyt joukkueemme jäsenten vastuualueita, kuten oli jotain puhetta eilen. Jos ja kun listasta on huomautettavaa ja siihen lisättävää niin saa kertoa. Tehdään sit muutoksia/lisäyksiä.

TOIM. HUOM!! Lista siirretty omaan osioonsa sarjataulukon alle.

Juho 22.2.2007

21.2 Joukossa on voimaa, suuressa joukossa YLIVOIMAA!

Kyllä oli hieno tunnelma. Nimeämme ei ollut vielä mainittu ja kun Jukka kuulutti mikrofoniin, että "Neljänneksi on tullut joukkue Airborne Rangers" kohahdus lakaisi ravintolaa ja toista kymmentä Märkää Pähkinää kiljaisi riemusta. Uu peipe jeah!

Ristiriitainen olo. Toisaalta tuntuu tosi hyvältä, toisaalta vähän harmittaa. Toisaalta hopeasija on paras sijoituksemme ikinä, hopee ei oo häpee jne, toisaalta eilen saattoi hyvinkin olla paras tilaisuutemme voittaa osakilpailu. Old School New Rave Veterans oli nimittäin jäätynyt jonnekin pakkaseen eikä (v)ihastuttanut läsnäolollaan KustaaVaasan musavisaskeneä. Voittaja, viime syksyn sarjan kakkonen Team Fläsksås jäi vain vaivaisen puolen pisteen päähän. Kirottua!

Monet syyttelivät itseään ratkaisevan pisteen menetyksestä, mutta turhaahan se on. Itse olen sitä mieltä, että muuten laaja- alaisesta musatietäjäjoukosta ei oikein löydy rap/hiphop-puolen tuntemusta. Alan harrastajalle olisi varmaan House of Pain-kysymykseen vastaaminen ollut helppoa kuin lapsen lyöminen. Nyt vielä joku lökäpöksy kehiin niin meitä ei pitele enää mikään! Tosin joukkueen kasvattaminen alkaa olla jo hieman arveluttavaa kun eilenkin meitä oli varmaan kaksi kertaa enemmän kuin mitä toiseksi isoimmassa joukkueessa ;)

Juho 15.2.2007

14.2 Ystävänpäivävisa

Voi murheenkryyni, turhuuksien rovio ja epätoivon alho! Jälleen tarjottiin Joy Division-vastaavalle ikuista paikkaa maineen ja kunnian kentillä, mutta, ah, ei kelvannut. Kysymyshän oli Ian Curtisin hautakiven kirjoituksesta. Siinähän lukee kuin lukeekin "Love will tear us apart" mitä emme kuitenkaan päätyneet vastauspaperiin laittamaan. Sniff.

Muuten visa meni ihan hyvin. Aliarvioimme tosin edelleen kroonisesti taitojamme ja olimme täydellisen vakuuttuneita jäävämme ensimmäisen kerran tänä vuonna pistesijojen ulkopuolelle, mutta kappas, toisin kävi. Muy bien!

Puolipakollinen post scriptum: Old School New Rave Veteranssien 28/30 pistettä sikavaikeasta visasta tuntui taas ihan käsittämättömältä.

Juho 8.2.2007

7.2.2007 Nuori Sting

Rikun nimipäivä. Onnee. Jee. Wuhuu. Jengi vittuili pöydän pienuudesta, vaikka oltiin Pyryn kanssa ritarillisesti jo noin 18.15 paikalla ja otettiin isoin mitä löyty.Kiittämättömät paksiaiset.

Visa lähti huomattavasti paremmin liikenteeseen kuin viimeksi ja saatiin lopulta aikaiseksi sangen vahva vastauspaperi. Hassu tilanne syntyi kun Jukka (muistinpa!) aloitti kysymyksen "U2..." ja kaikki päät käätyivät katsomaan U2-vastaavaa eli Lauraa. Kysymys osoittautui kuitenkin erittäin vizaiseksi ja Lauralle tuli puhelu pöydän alle.

Uskollinen visa-visitointimme palkittiin viimein: voitimme lucky loosers -palkinnon eli neljä kylmää kansalliseläintä!

Juho 2.2.2007

31.1.2007 Katharsis

Jännä miten nälkä kasvaa syödessä. Vielä syksyllä osasimme vain unelmoida kuudennesta sijasta, nyt se tuntuu jo hienoiselta pettymykseltä, minimitavoitteelta. Onko kusi noussut päähän? Pitäisikö ottaa hattu kauniiseen käteen ja nöyrempi asenne? Miksi toiset ovat niin paljon parempia? Mihin tämä kaikki johtaa? Paljonko sinivalas painaa? Olemmeko maailmankaikkeudessa yksin?

Köh. Palataksemme asiaan... "Vakkaripitäjä" (pitäisköhän sen nimikin jossain vaiheessa opettella?) oli palannut Teneriffan reissultaan ja kehitellyt samalla pirullisen vaikean visan. Varsinkin alku oli kuin tervaa joisi ja ajatuskin kulki kuin täi tervassa. Noh, terva liukeni kaljaan ja kysymys-osio meni jo paremmin. Old School New Rave Veterans oli taas kadehdittavan ja hieman arveluttavankin paljon parempi hämärässä nurkkapöydässään. Mur.

Ps. Viza jää historiaan päivänä jolloin Kirill "Kirka" Babitzinin hetki löi.
Pps. Otsikko ei liity mitenkään - mihinkään.
Ppps. "Vakkaripitäjän" nimi on Jukka. t: Laura

Juho 24.1.2007

24.1.2007 Ei vieläkään kaljaa

Vakkarivetäjä loisti edelleen poissaolollaan ja möreä-ääninen varamies piti jälleen visan. Tällä kertaa ei ollut erityistä teemaa, mutta kysymykset olivat sangen helppoja. Yllekirjoittanutkin pääsi loistamaan Joy Division -tietämyksellään. Päivän pelaajaksi voisi valita Eetun, joka oli aivan liekeissä, mutta muutkin olivat taas korvaamattomia <3

Kun vastauspaperi oli jätetty meillä oli kerrankin voimakas tunne, että nyt saatettais päästä kahden parhaan joukkoon eli ilmaisen kaljan makuun. Saimme pisteitä 21/30 - mikä lienee uusi ennätys, mutta ei silti riittänyt. Kakkossija jäi kahden pisteen päähän ja voittaja oli 26:lla pisteellä omassa kastissaan. Aleksin piirtämä taideteos vastauspaperin kääntöpuolelle jäi mieleen.

Juho 22.1.2007

17.1.2007 Synttärivisat!

Odotukset olivat korkealla kun kutsumistani ihmisistä kukaan ei sanonut ettei pääsisi. Lopulta ihmisiä tulikin sitten vielä enemmän kuin oli kutsuttu, mikäs sen hauskempaa kun KV:n paras pöytäkin oltiin Arton ja Pyryn kanssa käyty valtaamassa jo vähän kuuden jälkeen.

Visan vakiovetäjä oli poissa ja illan teemana oli "one hit wonders". Pyry oli elementissään, tunnistaen mm. David Hasselhoffin biisin jälleen kerran alta kahden sekunnin :) Erittäin hauskaa oli, ei yhtään harmita edes se miten pienestä kiinni pari pykälää parempi sijoitus olisi ollut.

Juho 22.1.2007

10.1.2007 Yllätysmomentti

Kimmo ja Teija maalaamassa seiniä, Pasi ja Toni ulkomailla... Strategiaksi valittiin laadun korvaus määrällä, mutta katastrofin ainekset olivat kasassa kun juurikaan kukaan "vakkari-naamojen" lisäksi ei päässyt tulemaan.

Kustaa Vaasassa koimme kuitenkin mainion yllätyksen kun Aino ja Risto saapuivat ennaltavaroittamatta paikalle ja kantoivatkin visassa kortensa mahtavasti kekoon. Visa taisi olla vaikea, sillä vaikka meistä tuntui, ettemme tienneet paljoakaan, oli tuloksena silti ennakko-odotukset roimasti ylittänyt viides sija. Hienoa!

Juho 22.1.2007

3.1.2007 Uusi kausi

Joukkue Märät Pähkinät palasi areenalle varsinaisella dream team -joukkueella ja tulos olikin sen mukainen.

Kimmo ja erityisesti Teija osoittivat loistavaa tietämystä ja toivat valtaosan pointseista kotiin - mitenkään muiden suoritusta väheksymättä. Palkintosija oli harmittavan lähellä.

ps. kaikki johtui yhdestä **tun Molokosta ;)

:: alkuun ::

Vastuualueita muokattu 26.4.2007

Vastuualueet

Pvm Sijoitus Joukkueita Paikalla
3.1.2007 3. 17 Laura, Juho, Riku, Pasi, Toni, Kimmo ja Teija
10.1.2007 5. 23 Laura, Juho, Riku, Pyry, Aino ja Risto
17.1.2007 6. 18 Laura, Juho, Riku, Pyry, Arto, Eetu, Otto, Mika, Sperko ja pari muuta
24.1.2007 3. 19 Laura, Juho, Riku, Eetu, Julia ja Aleksi
31.1.2007 6. 15 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Mika ja Jouni
7.2.2007 4. 16 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Mika ja Mikko
14.2.2007 5. 17 Laura, Juho, Pyry, Eetu, Julia, Riikka, Iiris ja Arto
21.2.2007 2. 14 Laura, Juho, Riku, Pyry, Eetu, Julia, Kimmo, Teija, Mika, Mikko, Ville, Jouni ja Piia
28.2.2007 5. 20 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija ja Pasi
7.3.2007 4. 20 Laura, Juho, Riku, Kimmo, Teija ja Pasi
14.3.2007 3. 16? Laura, Juho, Pyry, Kimmo, Teija, Eetu ja Arto
21.3.2007 2. 18 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Arto, Pasi, Mika, Jouni ja Pia
28.3.2007 2. 20 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Arto, Pasi, Eetu ja Julia
4.4.2007 10. 15 Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Arto, Jarno, Mika ja Mikko
11.4.2007 12. ??? Laura, Juho, Riku, Pyry, Kimmo, Teija, Pasi, Antti, Laura ja Taina
18.4.2007 7. 15 Laura, Juho, Pyry, Teija, Pasi ja Toni
25.4.2007 2. 16 Laura, Juho, Riku, Teija, Kimmo, Pasi, Sanna, Eetu ja Jouni
2.5.2007 7. 17 Laura, Juho, Riku, Teija, Kimmo, Pasi, Sanna, Toni ja Eetu
9.5.2007 7. 13 Laura, Riku, Pyry, Eetu, Julia, Markus, Reino ja Harri
16.5.2007 10. 13 Laura, Juho, Pyry, Riku ja Mika
23.5.2007 5. 17 Laura, Juho, Teija, Kimmo, Pasi ja Sanna
Sarjataulukko Valid XHTML 1.1 Valid CSS