Elektroninen keittokirja

IS97HL10

Elektroninen keittokirja sisältää reseptejä ruokalajeista sekä ateriakokonaisuuksista. Ateriakokonaisuus koostuu alkuruoista, pääruoasta ja jälkiruoasta ruokajuomineen. Ateriakokonaisuuteen voi liittyä kattaukseen tai tarjoiluun liittyviä ohjeita. Yksittäisen ruokalajin kohdalla keittokirjassa esitetään raaka-aineet ja niiden määrät sekä valmistusohje vaiheittain. Ruokalajiin voi liittyä kuva valmiista annoksesta sekä valmistusohjeen vaiheisiin liittyviä kuvia.
Raaka-aineista kirjataan nimen lisäksi ravitsemustietoja ja yksikköhinta. Ohjeita voi hakea ruokalajin nimen ja raaka-aineen perusteella. Myös luokan perusteella (esim. kala + alkuruoka) voi selailla.

Toimintoja:
a)  raaka-aineen syöttö ja muutos
b)  reseptin kirjaus ja korjaus
c)  reseptin haku
d)  reseptien katselu
e)  ostoslistan teko valitus reseptin tai ateriakokonaisuuden perusteella