Opiskelijoiden varaslähtö la 25.8.

Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö TKO-äly ry. järjestää juuri ennen lukukauden alkua retken Suomenlinnaan. Tapahtumasta lisätietoja "Tekiksen" tapahtumakalenterissa: http://tko-aly.fi/event/540. (Uudet ja vanhatkin opiskelijat: Tekiksellä on paljon toimintaa, josta lisätietoja osoitteesta http://tko-aly.fi/ sekä TKO-älyn jäsenten sähköpostilistalla.)

TKO-älyn www-sivulta poimittua:

Kesän kuumin tapahtuma: tapaa tuutorit, vanhat opiskelijat ja syksyn uudet fuksit! Yhteislähtö Havis Amanda -patsaalta kello 12:00. Porukan tunnistaa iloisen keltaisista haalareista.

Mantalta suunnistetaan lautalla Suomenlinnaan hengailemaan ja piknikeeraamaan. Lautta maksaa normaalin Helsingin sisäisen matkalipun verran. Suomenlinnassa on vain pieni ja ruuhkainen kauppa, joten varaudu mielellään riittävillä syömisillä ja juomisilla jo ennakkoon. Ohjelmassa on tutustumista ja leikkimielisiä pelejä frisbeen heittelystä kertakäyttögrillin sytyttämisen harjoitteluun. Mikäli sinulla ei ole vielä matkakorttia, osta lippu etukäteen tai ota käteistä mukaan (myös tavallinen kertalippu käy Suomenlinnan lautoilla), lisätietoja HSL:n sivuilta.

Saaressa ollaan niin pitkään kuin ilta hämärtää tai sade yllättää (vaikka Ilmatieteen laitokselta on toki tilattu hyvä sää), joten varaudu riittävillä eväillä ja sään vaatiessa myös lämpimillä vaatteilla. Jos tulet myöhässä, ota kartta talteen. Mikäli eksyt, soita itsellesi reittiohjeet fuksi- ja tuutorivastaavilta.

Jatkot kolmannella ylioppilastalolla, Domus Gaudiumissa, osoitteessa Mechelininkatu 3 C kello 18 alkaen. Tule tänne, vaikka et Suomenlinnaan ennättäisikään!

20.08.2012 - 15:44 Hannu Toivonen
20.08.2012 - 15:44 Hannu Toivonen