Ainejärjestö TKO-äly täyttää 25 vuotta

Tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö TKO-äly ry täyttää 25 vuotta! Onnittelut!

TKO-äly juhlii neljännesvuosisataansa pitkään ja monipuolisesti. Reilun viikon kestävä ohjelma alkoi pariohjelmointikilpailulla ja päättyy arvokkaaseen vuosijuhlaan ja silliaamiaiseen. Väliin mahtuu monenlaista saunasta peleihin ja ratikka-ajeluista luentoihin.

Alla viikon koko ohjelma. Ilmoittautumiset tapahtumiin TKO-älyn sivuilla.

 

La 2.11.  Pair Programming Competition @ Reaktor klo 09:30
Ti 5.11.  Vuosijuhlaviikon Sauna @ Kattosauna Sivistys klo 18:00
Ke 6.11.  Ratikka-ajelu Solitan kanssa @ Kyläsaarenkadun pysäkki,
Hämeentie klo 18:00
To 7.11.  Klusteripeli: Grand Opening @ Christina Regina klo 18:00
Pe 8.11.  Tekis Talks -luentoiltapäivä @ Exactum B123 klo 16:15
La 9.11.  Cocktail-tilaisuus @ Alina-sali klo 16:00
La 9.11.  Vuosijuhla @ Ravintola Bank klo 18:00
Su 10.11.  Silliaamiainen & Sauna @ Kattosauna Sivistys klo 10:00

Pair Programming Competition
Vuosijuhlaviikko lähtee käyntiin lauantaina 2.11. TKO-älyn, Reaktorin ja Tietojenkäsittelytieteen laitoksen yhdessä järjestämällä pariohjelmointikilpailulla. Kilpailun hengessä voi kuitenkin olla mukana tapahtuman virallisella irc-kanavalla #tkt-casuaali.

Vuosijuhlaviikon Sauna
Viikkoa jatketaan tiistaina 5.11. Vuosijuhlaviikon ensimmäisellä saunalla Kattosauna Sivistyksellä. Ota mukaan oma pyyhe ja hieman rahaa virvokkeiden ostoon ja tule yhteistyökumppanimme Futuricen tukemana saunomaan.

Ratikka-ajelu Solitan kanssa
Keskiviikkona ajellaan ratikkaa yhteistyökumppanimme Solitan kanssa. Ajelu kestää noin 3 tuntia ja lähtee liikkeelle Kyläsaarenkadun pysäkiltä Ratikassa on tarjolla pientä juotavaa ja syötävää osallistujille ja tietenkin aivan parasta seuraa.

Klusteripeli: Grand Opening
Klusteripeliä on kehitetty. Kehitys on nyt valmis. Nyt pelataan. Klusteripeli on Afrikan tähden henkeen suunniteltu lautapeli, jossa saatetaan nauttia hieman kurkunkostuketta. Torstaina 7.11. TKO-äly kerää omat urhonsa ja kutsuu toverijärjestöjen sankarit pelastamaan Urhoa Klusteripelissä. Mukaan mahtuu myös katsomaan, odotettavissa on hulvatonta menoa ja pelaajat saattavat saavuttaa syvemmän tietoisuuden tason.

Tekis Talks -luentoiltapäivä
Perjantaina TKO-äly järjestää yhteistyössä yrityskumppaneiden ja Tietojenkäsittelytieteen laitoksen kanssa Tekis Talks -luentoiltapäivän. Mielenkiintoisia puhujia on tulossa IBM:ltä, Reaktorilta, Tietojenkäsittelytieteen laitokselta ja Tekniikan Akateemisilta. Luentoiltapäivän lopuksi tarjolla on TEKin sponsoroimaa pientä juotavaa ja syötävää ja kenties mahdollisuus vaihtaa sananen puhujien kanssa.

Cocktail -tilaisuus & Vuosijuhla & Silliaamiainen
Vuosijuhlaviikko huipentuu lauantaina. Päivä aloitetaan cocktail-tilaisuudella Alina-salissa, jonka jälkeen siirrytään Ravintola Bankiin varsinaiseen pöytäjuhlaan. Juhlat eivät lopu tähän, vaan jatkuvat myöhään yöhön Alina-salissa jatkojen merkeissä. Sunnuntaina 10.11. nautitaan vielä runsaasta silliaamiaisesta Kattosauna Sivistyksellä, varaa mukaan oma pyyhe jos haluat vielä saunoa.

 

 

06.11.2013 - 17:40 Hannu Toivonen
06.11.2013 - 17:40 Hannu Toivonen