Open Source Hackathon

582731
3
Ohjelmistojärjestelmät
Aineopinnot
Hackathon tulee taas, isompana, pidempänä ja mahtavampana. Kesto huikeat 48 tuntia, paikalla liki 100 ohjelmoijaa. Tällä kertaa aiheena ei kumminkaan ole kilpailla, vaan toimia yhdessä ja tutustua open source -kulttuuriin ja miten open source -ohjelmia kehitetään. Futurice, Tietojenkäsittelytieteen laitos, TKO-äly, Tietokilta ja Athene järjestävät yhdessä massiivisen Hackathonin Espoon Otaniemessä. Aiheena on jatkokehittää ja open sourcata jo muutamana vuonna Ruisrockissa käytössä ollut festariapplikaatio. Tapahtumassa on mahdollisuus päästä kehittämään joko Android-, iOs- tai Windows phone -applikaatiota tai näiden käyttämää backendiä (node.js). Tänä vuonna ei sen ihmeellisempiä sääntöjä tule olemaan, vaan tapahtuma keskittyy enemmän mahtavaan koodaamiseen, parhaisiin käytäntöihin ja hauskan pitämiseen. Huomioithan että vain 40 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät mukaan tapahtumaan. Mitä on siis tarjolla: No competition - just awesome coding, best practises and good times. Food, music and sauna, too. Plus enough activity to keep you going for 48 hours.
Vuosi Lukukausi Päivämäärä Periodi Kieli Vastuuhenkilö
2014 kevät 11.04-13.04. 4-4 Suomi Matti Luukkainen

Yleistä

Hackathon tulee taas, isompana, pidempänä ja mahtavampana. Kesto huikeat 48 tuntia, paikalla liki 100 ohjelmoijaa. Tällä kertaa aiheena ei kumminkaan ole kilpailla, vaan toimia yhdessä ja tutustua open source -kulttuuriin ja miten open source -ohjelmia kehitetään. Futurice, Tietojenkäsittelytieteen laitos, TKO-äly, Tietokilta ja Athene järjestävät yhdessä massiivisen Hackathonin Espoon Otaniemessä. Aiheena on jatkokehittää ja open sourcata jo muutamana vuonna Ruisrockissa käytössä ollut festariapplikaatio. Tapahtumassa on mahdollisuus päästä kehittämään joko Android-, iOs- tai Windows phone -applikaatiota tai näiden käyttämää backendiä (node.js). Tänä vuonna ei sen ihmeellisempiä sääntöjä tule olemaan, vaan tapahtuma keskittyy enemmän mahtavaan koodaamiseen, parhaisiin käytäntöihin ja hauskan pitämiseen.

 

Huomioithan että vain 40 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät mukaan tapahtumaan.

 

Mitä on siis tarjolla:

No competition - just awesome coding, best practises and good times.

Food, music and sauna, too.

Plus enough activity to keep you going for 48 hours.

Koska: Perjantai 11.4. kello 18.00 - Sunnuntai 13.4. kello 18.00 (huom! kesto 48h)

Missä: Startup Sauna Otaniemi, Betonimiehenkuja 3 D 02150 Espoo

Järjestäjät: Futurice, Tietojenkäsittelytieteen laitos, TKO-äly, Tietokilta, Athene.

Yhteyshenkilöt: Ville “Hallo” Knuuttila ville.knuuttila@cs.helsinki.fi & Jerry “jjoonia” Mesimäki jerry.mesimaki@cs.helsinki.fi

Tietoa Ruisrock-applikaatiosta: https://blog.futurice.com/rock-out-with-your-app-out