Aineopintojen harjoitustyö: Käyttöjärjestelmät

582222
3-5
Networking and Services
Intermediate studies
Käyttöjärjestelmien harjoitustyössä opiskelija määrittelee itselleen oman tutkimusongelman, ratkaisee sen ja raportoi tulokset posteritilaisuudessa ja erillisessä tutkimusraportissa. Tutkimusongelma ja -menetelmä sovitaan kurssin alussa ohjaajan kanssa. Posteritilaisuuteen osallistuminen on pakollista ja se järjestetään mahdollisesti yhdessä muiden kurssin kanssa periodin lopulla. / During Operating System Project course students are required to define their own research problem, perform the required research and report the results both in a report and in a poster. Research topic and method will be agreed with the teacher at the beginning of the course. Participation to the poster session is obligatory. The poster session will be held at the end of perod, optionally with other courses using posters.
Year Semester Date Period Language In charge
2016 spring 18.01-04.03. 3-3 Finnish Tiina Niklander

Information for international students

CANCELLED!

Project can be done in English.  Please contact Tiina in advance, if you plan to participate to the course

General

PERUUTETTU!  Harjoitustyöryhmään ei ollut ilmoittautumisia, joten kurssi on peruutettu keväältä 2016. Sen myöhempää järjestämistä voidaan harkita, jos kiinnostusta ilmaantuu.

 

 

Käyttöjärjestelmien harjoitustyö järjestetään keväällä 2016 ensimmäistä kertaa. Kurssille voidaan ottaa mukaan rajoitettu määrä opiskelijoita, jos ilmoittautuneita on paljon enemmän kuin ryhmään voidaan ottaa, niin osallistujia joudutaan karsimaan aiemman opintomenestyksen ja opintojen vaiheen perusteella.

Ryhmään otetaan tällä ensimmäisellä kerralla vain noin 5 opiskelijaa, koska Tiinan pääluottamusmiestehtävien vuoksi tapaamisten aikatauluja saatetaan joutua muuttamaan viikottain.

 

HUOM: Posteritilaisuus TORSTAINA 3.3. klo 14-16 on kaikille PAKOLLINEN. Jos tuo ajankohta ei käy, niin suosittelen kurssin suorittamista myöhemmin.

 

Lisätietoja projekteista tulee ensimmäisessä tapaamisessa.

 

Completing the course

Kurssin suoritusmuoto on opiskelijan oma projekti, sen raportointi kirjallisesti ja posterilla erityisessä posteritilaisuudessa.  Kurssi noudattaa  tietoliikenteen harjoitustyön mallia.

 

Aikataululuonnos:

1. viikko - ensimmäinen tapaaminen PAKOLLINEN

2. viikko - projektiaiheen kiinnittäminen

3-6 viikko - projekti  - eri viikoilla erilaisia väliraportteja

7. viikko - posteritilaisuus to 3.3. klo 14 PAKOLLINEN

 

Arvostelusta:

Arvosteluun vaikuttavat viikottaiset raportit, posteri, posteritilaisuus ja loppuraportti.

Literature and material

Materiaali riippuu valittavasta aiheesta.