Web-palvelinohjelmointi Java (ohjattu itseopiskelu)

582353
5
Software Systems
Intermediate studies
Kurssilla tutustutaan nykyaikaisten, skaalautuvien ja virheenkestävien web-sovellusten toteuttamiseen, testaamiseen ja julkaisemiseen. Kurssilla keskitytään palvelinpuolen toiminnallisuuden toteuttamiseen. Kurssi korvaa aiemman kurssin "Web-sovellusohjelmointi". Kurssista ei järjestetä erilliskokeita. Uusintakokeisiin osallistuminen edellyttää kurssin harjoitustehtävien tekemistä kurssin aikataulussa.
Year Semester Date Period Language In charge
2015 summer 11.05-28.08. 5-6 Finnish Arto Hellas

General

Kurssin "Web-palvelinohjelmointi: Java" voi suorittaa kesällä 2015 itseopiskeluna omaan tahtiin.

Kurssin materiaali löytyy osoitteesta http://web-palvelinohjelmointi.github.io -- jos huomaat materiaalissa kirjoitusvirheitä tai koet että sinne tulisi lisätä sisältöä, materiaaliin voi tehdä pull requesteja osoitteessa https://github.com/web-palvelinohjelmointi/web-palvelinohjelmointi.github.io. Tehtävät löytyvät TMC:stä kurssinimen "kesa2015-wepa" alta. Osassa tehtävistä löytyy automaattiset testit, osassa ei. Niissä tapauksissa missä tehtävissä ei ole automaattisia testejä tarkastaminen tapahtuu manuaalisesti kurssin lopulla. Päästäksesi tehtävissä seuraaviin viikkoihin, täytyy edeltävältä viikolta tehdä aina vähintään 90% tehtävistä. 

Kurssin suoritus tapahtuu tekemällä jokaiselta viikolta vähintään 90% tehtävistä sekä osallistumalla kurssin lopussa järjestettävään tenttiin. Kurssin Web-palvelinohjelmointi tentti järjestetään 14.8. klo 16:00 salissa B123.

Tentin voi korvata erillisellä ohjelmointiprojektilla, jonka tehtävänannon saa pyytämällä osoitteesta avihavai@cs.helsinki.fi kun kurssin tehtävät on tehty. Tämän lisäksi TMC:n "Send snapshots of your progress for study"-vaihtoehto tulee pitää valittuna, jotta ohjelmointiprosessin arviointi on mahdollista.

Kurssin arvosana on muotoa hyväksytty / ei vielä hyväksytty (vielä täydennettävää). Erilliskokeita kurssista ei järjestetä.