Web-selainohjelmointi (ohjattu itseopiskelu)

582354
5
Software Systems
Intermediate studies
Kurssilla käsitellään web-sovellusten selainpuolen toiminnallisuuden toteuttamisen perustekniikoita. Pääpaino kurssilla on sivustojen dynaamisuuden ja interaktiivisuuden toteuttamisessa nykyaikaisilla tekniikoilla. Osallistujien kannattaa ottaa myös periodissa 1 oleva kurssi "Web-palvelinohjelmointi". Kurssi korvaa aiemman kurssin "Digitaalisen median tekniikat". Kurssista ei järjestetä erilliskokeita. Uusintakokeisiin osallistuminen edellyttää kurssin harjoitustehtävien tekemistä kurssin aikataulussa.
Year Semester Date Period Language In charge
2015 summer 11.05-28.08. 5-6 Finnish Arto Hellas

General

Kurssin "Web-selainohjelmointi" voi suorittaa kesällä 2015 itseopiskeluna omaan tahtiin.

Kurssin materiaali löytyy osoitteesta http://web-selainohjelmointi.github.io -- jos huomaat materiaalissa kirjoitusvirheitä tai koet että sinne tulisi lisätä sisältöä, materiaaliin voi tehdä pull requesteja osoitteessa https://github.com/web-selainohjelmointi/web-selainohjelmointi.github.io. Tehtävät löytyvät TMC:stä kurssinimen "kesa2015-weso" alta. Tehtävissä ei ole automaattisia testejä -- niiden tarkistaminen tapahtuu manuaalisesti kurssin lopulla. Päästäksesi tehtävissä seuraaviin viikkoihin, täytyy edeltävältä viikolta tehdä aina vähintään 90% tehtävistä. 

Kurssin suoritus tapahtuu tekemällä jokaiselta viikolta vähintään 90% tehtävistä sekä osallistumalla kurssin lopussa järjestettävään tenttiin. Kurssin Web-selainohjelmointi tentti järjestetään 11.8. klo 16:00 salissa B123.

Tentin voi korvata erillisellä ohjelmointiprojektilla, jonka tehtävänannon saa pyytämällä osoitteesta avihavai@cs.helsinki.fi kun kurssin tehtävät on tehty. Tämän lisäksi TMC:n "Send snapshots of your progress for study"-vaihtoehto tulee pitää valittuna, jotta ohjelmointiprosessin arviointi on mahdollista.

Kurssin arvosana on muotoa hyväksytty / ei vielä hyväksytty (vielä täydennettävää). Erilliskokeita ei kurssista järjestetä.