Web-palvelinohjelmoinnin harjoitustyö

582373
5
Software Systems
Intermediate studies
Year Semester Date Period Language In charge
2013 autumn 07.10-10.11. 1-2 Finnish Arto Hellas

General

Kurssilla toteutetaan Web-palvelinohjelmointi (tai web-sovellusohjelmointi)-kurssilla käytetyillä teknologioilla harjoitustyö. Tarkempi kuvaus vaihtoehtoisista aiheista löytyy osoitteesta http://docs.google.com/document/d/1GU-m7E__skTiqSFm5SfzUAPuqoaK67myQsbwb3RQX7E/view. Harjoitustyö tehdään TMC-pohjaan, jonka saa ladattua kun TMC:n kurssivalikosta (tmc.mooc.fi/hy) valitsee kurssin s2013-wepa-ht. Huom! Osallistujien tulee jättää TMC:n vaihtoehto "Send snapshots of your progress for study" päälle.

Harjoitustyömateriaalina voi käyttää syksyn 2013 kurssin Web-palvelinohjelmointi materiaalia, joka löytyy täältä: http://www.cs.helsinki.fi/group/java/wepa/

Kurssilla ei ole aloitusluentoa, IRC-kanavana käytetään syksyn 2013 kurssin Web-palvelinohjelmointi kanavaa #wadup. Pajaohjausta saa myös sovittaessa, ilmoita tällöin tarve ennalta IRC:ssä nimimerkille Kasper tai avihavai (tai lähetä sähköpostia).

 

 

Completing the course

Kurssi suoritetaan toteuttamalla harjoitustyöaihe, jonka voi valita edellisestä dokumentista. Harjoitustyön suorittamisen voi aloittaa heti, ja sen viimeinen palautuspäivä on 10.11. Palautus tapahtuu dokumentissa olevilla ohjeilla.