TVT-ajokortti

582514
3
Selvitettävä
ICT-studies
Year Semester Date Period Language In charge
2010 autumn 06.09-05.11. 1-2 Finnish

Suoritetaan Tietokone työvälineenä -kurssin yhteydessä.

Information for international students

The ICT drivers's license is also available in English (och på svenska). Just go to Moodle, change your language on top of the page and find the ICT course:http://moodle.helsinki.fi → Science → ICT Driving Licence.

After registration, the page asks for a "key", and on the same page you are instructed to put your main department "short name in Finnish" as the key. So don't put your account password as the key :)

General

TVT-ajokortti (3 opintopistettä) on HY:n tiedekuntien opiskelijoille yhteinen opintojakso. Opintojaksolla halutaan varmistaa, että yliopistoon saapuvilla opiskelijoilla on riittävät tieto- ja viestintätekniikan (TVT) perustiedot ja -taidot opintojensa suorittamista varten.

Completing the course

TVT-ajokortti suoritetaan TKTL:n omassa tentissä tai ML-tiedekunnan yhteisessä tentissä. TKTL:n tentti pidetään TKTL:n mikroluokassa, joissa voit käyttää Windowsin lisäksi myös Linuxia. Tiedekunnan tentit ovat ad-windows-luokassa, jossa tarjolla vain Windows [TODO: eihän nykyään oo kubbli-ubuntua?].

Tiedekunnan yhteinen ohjesivu on ALMAssa, itse kurssi suoritetaan Moodlessa. Moodlen kysymä avain on ohjeiden mukaisesti pääainelaitoksesi, todennäköisesti "tktl".

Tee Moodlen lähtötasotestejä ennen tenttiä! Tenttikysymykset ovat (lähes) samoja kuin lähtötasotestien kysymykset, joten jos saat kaikista viidestä lähtötasotestistä 70%, pääset varmasti myös tentin läpi.

TKTL:n tentteihin ilmoittaudutaan Ilmossa, tiedekunnan tentteihin WebOodissa. TKTL:n tulevia tenttejä:

  • Keskiviikko 8.9. klo 12-14 @ B221 (25 paikkaa)
  • Keskiviikko 15.9. klo 12-14 @ B221 (25 paikkaa)