Tutkijalinjan hakudeadline / Deadline for applications on the undergraduate research track

Event type: 
Other event
Event time: 
31.05.2015 - 23:59
Description: 

[The Undergraduate Research Track is primarily intended for Bachelor students, so communication is done in Finnish. Any English speaking students interested in the track should contact Teemu Roos for more information in English.]

Kiinnostaako tutkimustyö?

Sinä motivoitunut ja opinnoissasi menestynyt opiskelija: Tulit tänne tekemään tiedettä, mutta et ole aivan varma, mistä aloittaa. Sinulle avautuu nyt mahdollisuus päästä aidosti tutustumaan ja osallistumaan tutkimuksen tekoon laitoksellamme häkellyttävän hienolla tavalla.

Tutkijalinjalaisille tarjotaan muun muassa henkilökohtaista ohjausta opinnoissa uran kannalta mielekkääseen suuntaan, mahdollisuus suorittaa ylimääräinen harjoitustyö tutkimusryhmässä, mahdollisuus osallistua alan tieteellisiin konferensseihin Suomessa ja Pohjoismaissa, pääsy tutkijalinjalaisten omaan huoneeseen Exactumissa 24/7, sekä Lenovo Thinkpad tai Dell -merkkinen kannettava tietokone lainaan määräajaksi.

Linjalle haetaan tavallisesti 1. tai 2. opiskeluvuoden keväällä, mutta mukaan otetaan myös tutkimuksesta kiinnostuneita opiskelijoita riippumatta opintojen vaiheesta. Tärkeimpänä valintakriteerinä on hyvä opintomenestys (pääaineen arvosanat pääosin 4-5).

Tämän kevään hakumääräaika on 31.5.2015.

Hakemukseen liitetään opintosuoritusote ja noin yhden sivun mittainen motivaatiokirje.

Hakuohjeet ja -lomake löytyvät tutkijalinjan kotisivulta
http://www.cs.helsinki.fi/opiskelu/tutkijalinja

Lisätietoja antaa mielellään tutkijalinjan vastuuhenkilö Teemu Roos, teemu.roos@cs.helsinki.fi .

26.05.2015 - 14:19 Teemu Roos
26.05.2015 - 14:19 Teemu Roos