Publiikki

Tapahtuman tyyppi: 
Muu tilaisuus
Aika: 
22.06.2016 - 14:15 - 16:00
Paikka: 
Päärakennus, juhlasali
Kuvaus: 

 

Publiikkitilaisuuksia eli julkisia todistusten jakotilaisuuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa.

Kandidaatin, maisterin, lisensiaatin ja tohtorin tutkintotodistuksia myönnetään kerran kuukaudessa (poislukien heinäkuu). Tiedekunta myöntää tutkintotodistuksia publiikkien lisäksi kuukausittain ennakkoon ilmoitetun aikataulun mukaisesti valmistumispäivinä. Tämän aikataulun mukaan annettavat tutkintotodistukset noudetaan tiedekunnan kansliasta tai toimitetaan pyydettäessä postitse valmistuneelle.

Publiikkitilaisuuksiin tulee ilmoittautua tiedekunnan kansliassa tutkintoanomuksen jättämisen yhteydessä.

Publiikit alkavat klo 14.15 yliopiston päärakennuksen juhlasalissa (Unioninkatu 34, 2. krs., käynti Senaatintorin puolelta). Tilaisuuteen ovat tervetulleet myös valmistuvan ystävät ja omaiset. Osallistujamäärä tulee ilmoittaa tiedekunnan kansliaan viimeistään viikkoa ennen publiikkia.

Juhlasaliin pyydetään asettumaan 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Istumajärjestys on vapaa. Publiikkiin on sopivaa pukeutua siistiin asuun. Tilaisuudessa varadekaani jakaa todistukset ja pitää puheen, jonka jälkeen tiedekunta tarjoaa lasilliset kuohuviiniä valmistumisen kunniaksi.

 

Tiedekunta toivottaa valmistuvat tervetulleeksi publiikkiin!

29.01.2016 - 15:28 Pauliina M J Pajunen
29.01.2016 - 15:26 Pauliina M J Pajunen