Elektroninen keittokirja sisältää reseptejä ruokalajeista
sekä ateriakokonaisuuksista. Ateriakokonaisuus koostuu alkuruoista,
pääruoasta ja jälkiruoasta ruokajuomineen. Ateriakokonaisuuteen
voi liittyä kattaukseen tai tarjoiluun liittyviä ohjeita. Yksittäisen
ruokalajin kohdalla keittokirjassa esitetään raaka-aineet ja
niiden määrät sekä valmistusohje vaiheittain. Ruokalajiin
voi liittyä kuva valmiista annoksesta sekä valmistusohjeen vaiheisiin
liittyviä kuvia.
Raaka-aineista kirjataan nimen lisäksi ravitsemustietoja ja yksikköhinta.
Ohjeita voi hakea ruokalajin nimen ja raaka-aineen perusteella. Myös
luokan perusteella (esim. kala + alkuruoka) voi selailla.
Toimintoja:
a) raaka-aineen syöttö ja muutos
b) reseptin kirjaus ja korjaus
c) reseptin haku
d) reseptien katselu
e) ostoslistan teko valitus reseptin tai ateriakokonaisuuden
perusteella