[ hakemisto / edellinen / seuraava ] [ näytä valikko ]

Palaverivaraukset


Ohjeet

Varaa pe 22.2. klo 18 mennessä samalla kertaa kaikki kolme ajankohtaa. Järjestelmä tarjoaa sinulle vain oman ohjaajasi aikoja.

VAIN TOINEN työparin jäsen varaa kaikki kolme aikaa molemmille omalla tunnuksella ja salasanallaan, jolloin varaus kirjautuu molemmille. Kun klikkaat jotain allaolevaa linkkiä ensimmäisen kerran, järjestelmä kysyy sinulta käyttäjätunnusta ja salasanaa. Olet saanut ne Tero Pekkaselta sähköpostiviestissä. Valitse ilmestyvältä sivulta sinulle ja työparillesi sopiva palaveriajankohta ja paina 'Ok - lähetä lomake!' -painiketta.

Kun klikkaat seuraavaa varauslinkkiä, WWW-selaimesi pitäisi muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi (jos et sulkenut välillä selaintasi), eikä niitä kysytä enää uudelleen.

Jos varausten tekemisessä tulee ongelmia, ota yhteyttä Tero Pekkaseen sähköpostitse: Tero.Pekkanen@hut.fi.


Varaukset

Varaa ohjauspalaveri (1 h)

Varaa käytettävyystestitilaisuus (4 h)

Varaa loppudemo (30 min)

Huom! Järjestelmällä varataan varsinainen demoaika, jolloin ohjaajat saapuvat paikalle katsomaan demoa. Demosali on varattuna sinulle tuntia ennen demon alkamista valmistelujasi varten. Jos siis varaat demoajan klo 9.15:ksi, voit tulla valmistelemaan demoasi klo 8:sta lähtien, ja ohjaajat tulevat katsomaan sitä klo 9.15.


Päivitetty 27.08.2002 / Sari A. Laakso, email: salaakso@cs.helsinki.fi
Sivun URL: http://www.cs.Helsinki.FI/~salaakso/kl-2002/nomenu/palaverivaraukset.html
Näiden WWW-sivujen hallintajärjestelmän kehitti Tero Pekkanen


[ hakemisto / edellinen / seuraava ] [ näytä valikko ]