Vanha pieni keskustelubotti

Ohjelmoinnin harjoitustyö syksyllä 2003, keväällä kesken jääneen ensimmäisen ristinolla-yrityksen korvaava yksinkertaistus. Oppii sanat jotka sille puhutaan, tai voi myös opetella paljon sanoja kerralla tiedostosta lukemalla. Juttelee takaisin arpomalla osaamiaan sanoja vailla minkäänlaista älyä :)

Botissa on päällä debug-tulostukset konsoliin ja status-riville; nämä ovat kivoja botille juteltaessa mutta hidastavat ja läskistävät sanojen opettelua tiedostosta paa-aljon. Asetukset-ikkuna jäi tekemättä, mutta debuggaukset ja muut asetukset voi vaihtaa muokkaamalla Asetukset.javaa ja kääntämällä sen...

Käännä "javac -d classes src/keskustelubotti/*.java" (tosin paketissa on luokat valmiiksi käännettyinä), classes-hakemiston tulee olla olemassa ennen kääntämistä.

Suorita "java -cp classes keskustelubotti.Main" (käyttöohje kertoo eri tarinaa, älä usko sitä). Botti tallentaa lopetettaessa sanavarastonsa sanat.dat -tiedostoon, hakemistoon jossa se suoritettiin (jonka pitäisi olla sama jossa käyttöohje.txt ja botti.png sijaitsevat, niin ohjeikkuna ja botin hieno about-kuva toimivat).

Sorsat luokat ja kaikki, purkautuu keskustelubotti-hakemistoon.