Pääsivu / selitys (pikainen)

Tarina / murmeli (vaaleenpunanen)

Hajottaa / hajoo (heti)

Jatkotarina / huominen (sininen)

Hajoo / miksi (pieni)

Kuva / pelottava (meri)

Word / Powerpoint (leikki)

Pääsivu / turha (nopee)

Hei noi otsikot on oikeesti tosi loogisia! Ihan oikeeesti, heii. Ja tää sivu on tosi kiva, toi taustaväri on söpö, ja kaikki on hyvin.

Eli täs on niinku tää mun harkkatyö, mistä ois tarkotus jäädä positiivinen fiilis, vaik säädinki turhan vaikeesti tätä ja väärään aikaan ja väärin. Tarkotus ois olla tosi selkee ja siisti ja yksinkertanen, et niinku noi linkit on tossa ja tää sivu tässä, ja mitään ei oo jaksettu vaihtaa turhaan. Tänki mä selitin alunperin paremmin, mut noni ei täst pitäis avautuu enää tässä, vaan pakko tehä tää ja ei saanu purkautumistaukoo ni tää nyt sotkeentuu kaikkeen tää hajoomishomma.

Eka mietin taustaväriks vastaavaa keltasta, mut sit aattelin et tää sininen on kuitenki kivompi, niinku meri tai joku haalee hassu. Rauhottava väri.

Sit noi linkit vasemmalla ois niinku kaikkiin mitä tältä sivustolta löytyy, sellanen indeksi, siit näkee kans missä järjestyksessä nää sivut on tehty. Se on tosi oleellista aina. Tosin nää on kuitenki kirjotettu ihan sekasin, ni sil oo mitään välii enää ikinä. Höpö.

Sielt löytyy kans Word + Powerpoint hässäkät jos jaksan tehä ne. Kai mun on pakko.

Yhteystiedot (eli sähköpostiosote) ja hölmö päivämäärä tulee vaan tälle pääsivulle, ku ei niit haluu katella.samuli.kaipiainen.poista@cs.helsinki.fi
Kandee poistaa tosta osotteesta 'piste' ja "poista" ni tulee posti perille. Lähetä postii ja kerro miks nää sivut on niin ihanat.

20.9.2002 ->12oo .. ehkä / toivo (enemmän)