Kirjavalioksi kirjavalioiden joukkoon?

Tällä lomakkeella voit lähettää oman ehdotuksesi kirjavalioksi.

Arvioin ehdotuksesi, ja jos se on Kirjavalioiden tyyliin sopiva, julkaisen sen webbisivullani. Saatan stilisoida, lyhentää, sensuroida tai muilla tavoin muokata ehdotustasi hyvän tai huonon maun, oman huumorintajuni ja sivun yleisilmeen mukaiseksi. Älä lähetä kirja-arvostelua tai lainauksia teoksen sisällöstä.

Varaudu noin 1-6 kk viiveeseen ehdotustesi käsittelyssä. Teen tätä fiilispohjalta, ja pitkätkin tauot päivitysten välillä ovat todennäköisiä. Jos haluat erikseen ilmoituksen, kun ehdokkaasi on julkaistu, kirjoita myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Vastaan sinulle (jos suinkin muistan) kun olen kahlannut postipinossani viestiisi asti...

Positiivinen (ja muunkinlainen :) palaute lisää motivaatiotani ja sosiaalista painetta tehdä tätä useammin, joten otan mielelläni vastaan kommenttejasi! Lomakkeen lopussa oleva kenttä on vapaamuotoista palautetta varten. Voit myös kirjoittaa suoraan osoitteeseen niksu@iki.fi.

Kirjavaliot saatetaan joskus kaukaisessa tulevaisuudessa julkaista myös painetussa muodossa. Kysyn kaikilta valiokirjoittajilta samalla julkaisulupaa myös kirjaversiota varten (ks. rasti lomakkeen lopussa).


Kirjailija (etunimi, sukunimi):

Kirjan nimi:

Kuvaus:

Nimimerkkisi:

Jos haluat henk.koht. ilmoituksen, kun referaattisi on julkaistu
(tai muuta palautetta), anna myös sähköpostiosoitteesi (vapaaehtoinen):

Muuta palautetta (vapaaehtoinen):

Annan luvan julkaista tämän referaatin myös painetussa muodossa (=osana kirjamuotoista kokoelmaa).


Päivitetty 21.1.2003. Sivua ylläpitää Niksu.