in english

TKTL:n vierailijaverkko

Tietojenkäsittelytieteen laitoksen langattomaan verkkoon ei enää Exactumissa (alkaen syksy 2004) ole mahdollista liittää henkilökohtaisia kannettavia tietokoneita.

Tietotekniikkaosaston julkinen verkko

Toimiva tapa kytkeä henkilökohtainen kannettava kone verkkoon on tietotekniikkaosaston julkinen, autentikoiva verkko (HUPnet, Helsinki University Public network).

Käytännössä tarvitaan kannettava tietokone, verkkokortti ja omatoimisuutta. Verkkoon kirjaudutaan WWW-selaimella ja tietosin käyttäjätunnuksilla. Langattoman Hupnet-verkon SSID on "Univ Helsinki HUPnet". Lisätietoja on tietotekniikkaosaston WWW-sivuilla. Ylläpito ei tue Hupnetin käyttöä.

atk-apu@cs.helsinki.fi