SOLEtiedote TYÖAJAN KOHDENTAMINEN muuttuu 1.1.2011 lukien

Tietojenkäsittelytieteen laitoksen henkilökunnalle

TYÖAJAN KOHDENTAMINEN 1.1.2011 lukien

1.1.2011 alkaen laitoksen hallintohenkilöstö tekee alustavat pitkän aikavälin työaikakirjaukset laitoksen kaikille työntekijöille SoleTM- järjestelmään. Myös lomakirjaukset tehdään alustavina.

Työntekijöiden tehtäväksi jää korjata itse alustavaa kirjausta mikäli toteumassa on merkittävä ero alustavaan kirjaukseen verrattuna (esim. sairauspoissaolot).

Esimiesten/projektipäälliköiden vastuulla on kirjausten vahvistaminen kuukausittain (kuukauden 5. päivään mennessä).

Menettelyn tarkoituksena on vähentää virheitä ja varmistaa, että tunnit kohdistuvat oikein eri rahoittajille siinä suhteessa kuin työsopimus edellyttää.

TYÖSUUNNITELMAT 1.1.2011 lukien

Työsuunnitelmien laatimisessa ei tapahdu muutoksia eli 1600 tunnin kokonaistyöaikaan kuuluva työntekijä (= opetus- ja tutkimushenkilöstö pl. tutkimusavustajat) tekee itse työsuunnitelmansa SoleTM -järjestelmään. Niiden, joilta suunnitelma on kevään 2011 osalta tekemättä, tulee tehdä suunnitelma välittömästi ja sopia sen sisällöstä lähiesimiehensä kanssa.

Työsuunnitelmissa on tarpeen tarkentaa lisätietokentässä opetukseen merkittyjen tuntien sisältö (opintojakson nimi, ajankohta ja tuntikertymän muodostuminen suunnittelukertoimia käyttäen ym).

Esko Ukkonen
laitoksen johtaja
 

11.01.2011 - 14:54 Webmaster
11.01.2011 - 14:52 Webmaster