Aineopintojen harjoitustyö: Ohjelmointi (vuodenvaihde)

582221
5
Ohjelmistojärjestelmät
Aineopinnot
Opintojaksossa opiskelijat harjoittelevat ohjelmointityöskentelyä suunnittelemalla, toteuttamalla, testaamalla ja dokumentoimalla oman suorituskelpoisen ohjelman. Opiskelijat myös esittelevät tekemiään ohjelmointiratkaisujaan toisilleen. Työn valmiiksi saaminen edellyttää, että opiskelijat täydentävät oma-aloitteisesti tietojaan ja taitojaan verkosta löytyvällä ohjelmointimateriaalilla. Esitiedot: Ohjelmoinnin jatkokurssi (Java-ohjelmointi) ja Ohjelmistotekniikan menetelmät (Ohjelmistojen mallintaminen).
Vuosi Lukukausi Päivämäärä Periodi Kieli Vastuuhenkilö
2014 syksy 19.12-11.01. 2-2 Suomi Matti Luukkainen

Yleistä

Ohjaajat:

  •  Huomo, Tero
  • Järvinen, Joel

 

Pakollinen aloitusluento pe 19.12. klo 14:15 salissa B221

Tutustu ja yritä valita ennen aloitusluentoa sopiva aihe: Linkki esimerkkiaiheisiin


Kurssisivut: http://javalabra.github.io/Joululabra-2014/

Kurssi on tarkoitettu ainoastaan syksyllä 2014 Ohjelmoinnin jatkokurssin tai/ja Ohjelmistotekniikan menetelmät suorittaneille opiskelijoille. Tälle kurssille et voi osallistua, jos olet aikaisemmin keskeyttänyt ja olisit nyt uusimassa kurssia.

Ilmoittauduthan kurssille vain vakaalla aikomuksella suorittaa harjoitustyö joululoman aikana. Joululoman kurssilla on vain noin 3 viikkoa aikaa tehdä harjoitustyö. Kurssille otetaan noin 30 opiskelijaa, ja mikäli karsintaa joudutaan tekemään, etusijalla ovat paremmin opinnoissaan pärjänneet. Ilmoitamme niille, jotka eivät mahtuneet.

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittautuminen poikkeuksellisesti sähköpostitse.

Lähetä viesti otsikolla [Joululabra-ilmo] sisältönä nimesi ja opiskelijanumerosi osoitteseeen tero.huomo [aaatttt] helsinki.fi  sekä joel.jarvinen [aaattt] cs.helsinki.fi viimeistään 17.12.

Kurssista tullaan mainostamaan asianomaisille sähköpostitse mahdollisimman pian.