Kansainväliset henkilöstöpalvelut aloittaa kampuspäivystykset

Kansainväliset henkilöstöpalvelut (International Staff Services) päivystää syyskuusta lähtien Kumpulan, Meilahden ja Viikin kampuksilla.

Kansainväliset henkilöstöpalvelut (International Staff Services) aloittaa päivystykset Kumpulan, Meilahden ja Viikin kampuspalvelukeskuksissa syyskuussa. Päivystyksillä halutaan tuoda kansainvälisiä henkilöstöpalveluita lähemmäs tiedekuntia, laitoksia ja yksiköitä sekä lisätä yleistä tietoutta palveluista. Yksi tiimin jäsenistä tulee olemaan paikalla kampuksilla säännöllisesti, aluksi kerran kuussa.

Kansainväliset henkilöstöpalvelut päivystävät kampuksilla seuraavasti klo 9-16:

joka kuun 1. torstaina Meilahden palvelukeskuksessa (Biomedicum 2B, Tukholmankatu 8 B, 6. krs), alkaen 1.9.2011

joka kuun 2. torstaina Viikin palvelukeskuksessa (Infotalo Korona, Viikinkaari 11 A, 5. krs), alkaen 8.9.2011

joka kuun 3. torstaina Kumpulan palvelukeskuksessa (Exactum, Gustaf Hällströmin katu 2b, 1. krs), alkaen 15.9.2011

Muina arkipäivinä palveluita on saatavilla keskustakampuksella hallintorakennuksessa, Töölön Torneissa sekä erikseen sovittuna myös kampuksilla. Kansainväliset henkilöstöpalvelut neuvoo Helsingin yliopiston kansainvälistä henkilökuntaa ja heitä tukevaa henkilökuntaa muun muassa työntekoon, maahanmuuttoon, sosiaaliturvaan ja asettautumiseen liittyvissä asioissa. Jos harkitset kansainvälistä rekrytointia, työyhteisöösi on tulossa työntekijä ulkomailta tai sinä tai joku muu on lähdössä ulkomaille, ota yhteyttä.

Lisätietoja: kv. henkilöstöasiantuntija Kirsi Korhonen, 0503175314/etunimi.sukunimi@helsinki.fi

08.09.2011 - 09:30 Marina Kurtén
08.09.2011 - 09:27 Marina Kurtén