Haettavana apulaisprofessuuri (tenure track)

Tietojenkäsittelytieteen laitoksella on haettavana apulaisprofessuuri ns. vakinaistamispolulla (tenure track).

Tehtävään etsitään lahjakkaita ja motivoituneita henkilöitä, jotka ovat suorittaneet tohtorin tutkinnon 3–7 vuotta sitten ja tämän jälkeen hankkineet tieteellisiä ja muita alalla tarvittavia ansioita. Henkilöt palkataan apulaisprofessoriksi työsopimussuhteeseen, jonka kesto on 2–5 vuotta valitun henkilön taustan ja kokemuksen mukaan. Menestyksellisen ja ennakkoon sovitut kriteerit täyttävän työskentelyn seurauksena työsopimussuhdetta jatketaan toisella määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen henkilö voidaan vakinaistaa professoriksi.

Tätä apulaisprofessuuria täytettäessä otetaan huomioon kaikki tietojenkäsittelytiedettä tai sen monitieteistä soveltamista edustavat hakijat. Valittavan henkilön edellytetään kytkevän toimintansa laitoksen painoaloihin (algoritmit ja koneoppiminen, hajautetut järjestelmät ja tietoliikenne, sekä ohjelmistojärjestelmät) mahdollisesti laajentamalla niitä uuteen suuntaan.

Kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen lisäksi apulaisprofessorilta odotetaan vahvaa osallistumista laitoksen opetustoimintaan ja oman tutkimusryhmän kehittämistä.

Hakuaika päättyy 12.10.2011 klo 15:45.

Hakuilmoitus, lisätiedot sekä hakuohjeet: http://www.helsinki.fi/rekrytointi/index.html?id=44228

14.09.2011 - 15:18 Hannu Toivonen
14.09.2011 - 14:54 Hannu Toivonen