Tietojenkäsittelytieteen laitoksen "vuoden henkilö" -palkinto 2011

Vuoden henkilöksi voidaan valita laitoksen työntekijä, joka on jollain positiivisella tavalla erottunut muista vuoden aikana. Hän on toimillaan parantanut työyhteisön ilmapiiriä, työympäristön yhteisöllisyyttä, laitoksen yhteiskuntasuhteita tai näkyvyyttä yhteiskunnassa. Koska opetus- ja tutkimusansioille on laitoksella omat palkintonsa, tämä palkinto voidaan myöntää näiden ansioiden perusteella vain erittäin merkittävässä poikkeustapauksessa.

Vuoden henkilö –palkinto korvaa aiempien vuosien Positiivinen persoona palkinnon. Positiivinen persoona palkinto on aiemmin myönnetty Tiina Väisäselle, Greger Lindenille ja Jaakko Kurhilalle.

Vuoden Henkilö -palkinnon saajaksi tietojenkäsittelytieteen laitoksella vuonna 2011 pyydetään tekemään perusteltuja esityksiä. Esityksen voi tehdä kuka tahansa laitoksen henkilökuntaan kuuluva tai laitoksella aktiivisesti opiskeleva.  Myös useammat henkilöt yhdessä voivat tehdä esityksen. Pituudeltaan korkeintaan noin sivun mittaiset esitykset tulee lähettää sähköpostitse laitoksen hyvinvointiryhmälle osoitteeseen

hyvinvointi-list@cs.helsinki.fi

viimeistään torstaina 17.11.2011. Laittakaa otsikoksi "Vuoden henkilö 2011".

Hyvinvointiryhmä valmistelee palkintoesityksen.  Palkinnosta päättää laitosneuvosto.

03.11.2011 - 12:50 Tiina Niklander
03.11.2011 - 12:46 Tiina Niklander